Η Κεντρική Ελλάδα είναι το κομμάτι της Ελλάδας, όπου θα βρείτε αμέτρητες προτάσεις και προορισμούς διακοπών σε πανέμορφα θέρετρα και χωριά, δίπλα στη θάλασσα ή πάνω στο βουνό. Ο νομός της Βοιωτίας, βρίσκεται βόρεια της Αττικής και είναι από τις πιο πλούσιες σε πράσινο και βλάστηση περιοχές της Ελλάδας. Εδώ θα συναντήσετε καταπράσινες πλαγιές αλλά και δαντελωτές ακτές με υπέροχες παραλίες και πεντακάθαρα νερά, ενώ πανέμορφα τοπία θα συνοδεύουν κάθε στιγμή των διακοπών σας.

Η ορεινή και πανέμορφη Αράχωβα, είναι η αγαπημένη βάση διαμονής που επιλέγουν πολλοί επισκέπτες της Βοιωτίας και τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Λυκόβρυση, είναι μια όμορφη πρόταση για διαμονή σε παραδοσιακό περιβάλλον με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Η Αράχωβα διαθέτει όλων των ειδών τις επιχειρήσεις και αμέτρητες προτάσεις για διασκέδαση. Βρίσκεται 23 χμ. από τα χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασσού και 30 χμ. από τις θάλασσες της Αντίκυρας και της Ιτέας καθώς επίσης 40 χ.μ. από το Γαλαξείδι.

 
____________________________________________________________________________________
Αρχική | Ξενώνας | Τοποθεσία | Αράχωβα | Χιονοδρομικό | Επικοινωνία
Τηλ. 22670 31126 - Ξενώνας Λυκόβρυση. All rights reserved. ©2012 www.lykovrisirooms.gr is a registered Arachova Guesthouse Website. Web Development by VK